Afsluiting projecten

Publicatiedatum: 14 juni 2016

Donderdag  16 juni a.s. is er van 16.30 tot 19.00 uur naast de afsluiting van de projecten in de 1e en 2e klas van het Jenaplan op de buitenbaan een braderie waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Stichting Milou http://www.stichtingmilou.nl
Milou Bosscher heeft afgelopen december een ongeluk gehad tijdens het NK trampolinespringen en heeft een dwarslaesie opgelopen.

Het programma ziet er als volgt uit:
17.00-18.30 uur  De 1e klas sluit hun project “Middeleeuwen” af met een middeleeuwse markt.
17.30-19.00 uur  De 2e klas sluit het project “starting a business”, waarbij zij ondersteund werden door de leerlingen van de afdeling  International Business College .

Tijdens de braderie verkopen  de leerlingen hun producten en diensten en kan men deelnemen aan spelletjes. Er is een crèche, waar men graag de kinderen bezig wil houden.
Het aanbod in de kraampjes is heel divers. Van luxe baddoeken, kaarsen tot en met zonnebrillen. Ook op culinair gebied is er ook een groot aanbod, zoals bijv. cake, smoothies, broodjes knakworst  en hartige hapjes,
Daarnaast is er een loterij met fantastische prijzen. Men maakt kans op spelletjes, luxe verwenpakketten met badprodukten, fruitmanden en vele andere verrassingen.
 
Nieuwsgierig geworden? U bent van harte uitgenodigd!

Terug naar het nieuwsoverzicht

buitenbaan