2e plaats behaald

Op donderdag 16 maart zijn de Nationale VMBO Skills Talent wedstrijden in de RAI in Amsterdam. Op 15 maart worden we ’s middags opgehaald met de bus om naar Volendam te gaan. Op het vakantiepark Marinapark worden we ontvangen en krijgen we een vakantiehuisje toegewezen voor de overnachting. Na een gezellige avond en korte nacht is het ’s morgens om zes uur opstaan en om zeven uur in de bus richting Amsterdam RAI. In het RAI complex staat alles klaar voor een prachtige wedstrijddag.

Meedoen met de landelijke finale houdt in dat je in de voorrondes nummer 1 bent geworden van de provincie. Onze school mag meedoen met twee afdelingen (Profielen), nl. Voertuigentechniek en Horeca.
De wedstrijden kennen 2 disciplines: je kunt met je provincieteam de provinciale titel winnen, en als team van 3 leerlingen de afdeling (profiel) titel winnen.
De leerlingen van voertuigentechniek hebben aan het einde van de dag de tweede prijs behaald (onze jongens dragen op de foto de rode overalls) en de leerlingen van Horeca zijn vierde van Nederland geworden. Al met al een geweldige prestatie!

Voor alle uitslagen: wedstrijduitslagen.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Skills talents finaleplaats voertuigen
Bekijk meer foto's

2e plaats categorie Voertuigentechniek

Finaleplaats Voertuigentechniek