Prestaties shorttrack

Aan het eind van het schaatsseizoen heeft een aantal shorttrackers van het TAlentencollege Noord tijdens het finaleweekend van de Europacup shorttrack in Boedapest (18 tot 20 maart ’16) geweldige resultaten behaald.

Geplaatst op: 30 maart 2016

Tjerk de Boer, leerling van het TAlentencollege Noord Havo 4, zette tijdens een aantal wedstrijden een fantastisch eindresultaat neer. Door winst op de 500 en 1000 meter won hij het toernooi in de categorie Heren junioren B, een geweldige prestatie.

Ook Jasper Brunsmann, leerling van het TAlentencollege Noord Vmbo 4, presteerde in dezelfde categorie prima. Door op de 1500 meter tweede te worden en op de 1000 meter derde, eindigde hij uiteindelijk op de derde plaats in de categorie Heren junioren B.

Gioya Lancee, leerling van het TAlentencollege Noord Havo 5, reed ook een geweldig toernooi en eindigde door winst op de 500 en 1000 meter in de categorie Dames junioren B op de eerste plaats, een fantastische prestatie!

Bij de Dames junioren A reed Tineke den Dulk, leerling van het TAlentencollege Noord VWO 6, mee in de eindstrijd en eindigde uiteindelijk nipt naast het podium, op de vierde plaats. Een geweldig eindresultaat.

In het overall klassement van de dames eindigde Roza Kooystra, leerling van het TAlentencollege Noord VWO 6, na winst op 500 meter, tweede op 1000 en 1500 meter, op de eerste plaats. Een fantastisch resultaat!

Voor alle shorttrackers een prachtige afsluiting van het seizoen!

Shorttrack maart 2016 2
Shorttrack maart 2016