Niet in de prijzen

Publicatiedatum: 16 april 2018

Afgelopen vrijdag was in Hoogeveen de grote regionale voorronde van Olympic Moves.

De altijd fantastisch georganiseerde grote voorronde met vele sporten zoals atletiek, voetbal, tennis, volleybal en showspringen stond deze dag op het programma. Met vele diverse teams was uiteraard ook OSG Sevenwolden hierbij aanwezig. De meisjes volleybal onderbouw hadden een lastige voorbereiding. Door het afvallen van een aantal meiden door externe aangelegenheden was er weinig samen gespeeld in de voorbereiding. Waar normaal sporters vaak voor hun eigen sport kiezen en die uitvoeren bij Olympic Moves hadden we nu ook niet-volleybalsters in de ploeg. Dit is juist met de saamhorigheid en de Olympische gedachte ook een mooi iets.

Met in het achterhoofd dat we niet koste wat het kost moesten winnen werd er best leuk gespeeld. Op één wedstrijd na deden de meiden elke set, elke wedstrijd gewoon goed mee en werden de meeste wedstrijden op details beslist. Na alle wedstrijden in de poule te hebben gespeeld bleek dat de meiden derde waren geworden, helaas net te weinig voor de kruisfinales en een ticket naar het NK.

Terugkijkend op de dag hebben de meiden een leuke dag gehad met sportiviteit, saamhorigheid en nieuwe mensen leren kennen. Het team bestond namelijk uit leerlingen uit alle verschillende opleidingen binnen de school (AVO+ FS, AVO+ BB, SLS en Jena).

FB_IMG_1523631703946 actiefoto volleybal dames
Bekijk meer foto's